Chavez a deconspirat un complot împotriva rivalului său în alegeri

de Cuget Liber Miercuri, 21 Martie 2012 178
Președintele venezuelean Hugo Chavez a dezvăluit că împotriva liderului opoziției Henrique Capriles, viitorul său rival în alegerile prezidențiale din octombrie, se pregătește un atentat, informează Reuters.
"Șeful serviciilor secrete s-a întâlnit cu el, dat fiind existența unor informații potrivit cărora se va încerca uciderea acestuia", a declarat Chavez, într-o intervenție la televiziunea de stat, adăugând că la originea complotului nu se află guvernul de la Caracas.
"Ca stat, trebuie să asigurăm siguranța cetățenilor noștri. Am tratat cu seriozitate informațiile despre posibila amenințare la viața lui Capriles. L-am informat referitor la pericolul existent pe acest exponent al burgheziei și i-am propus și pază", a mai spus Chavez, subliniind că nu are nevoie de diversiuni înaintea campaniei electorale.
Președintele venezuelean, care a revenit recent acasă după trei săptămâni de convalescență în Cuba, unde a suferit o nouă intervenție chirurgicală pentru o tumoră canceroasă, îl numise anterior pe Capriles drept "porc josnic", promițând să-l "facă praf" la viitoarele alegeri prezidențiale din toamnă. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei