Hotelul divorțurilor: Despărțiri rapide, discrete și fără stres

de Cuget Liber Miercuri, 21 Martie 2012 445
Divorțuri ultra-rapide și lipsite de stres! Este formula care a adus succes neașteptat unui hotel din Olanda, ce oferă servicii specializate pentru cuplurile aflate în pragul despărțirii. De la ședințe de yoga în doi, la consiliere din partea unui specialist, personalul face tot posibilul ca foștii soți să poată părăsi hotelul în relații cât se poate de bune.
Patronii ineditului hotel au fost inspirați de divorțurile cu scandal din presa tabloidă. Convinși că pot oferi o experiență mult mai plăcută clienților ce le calcă pragul, aceștia propun o gamă întreagă de servicii pentru relațiile aflate în moarte clinică.
Printre serviciile oferite de personalul hotelului, se numără programe de fitness, ședințe coor-donate de un mediator specializat și pronunțarea divorțului de către un magistrat sosit la fața locului, potrivit Realitatea TV.
Hotelul Divorțurilor se bucură de un succes nesperat. Potrivit BBC, mii de cupluri nefericite din lumea întreagă încearcă să facă o rezer-vare, în speranța că specialiștii le vor putea garanta un divorț rapid și lipsit de griji. Totuși, au existat și cazuri în care, după un week-end, cei care doreau să divorțeze au rămas împreună, în continuare. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei