Cine e femeia misterioasă din preajma lui Kim Jong-un

de Cuget Liber Joi, 12 Iulie 2012 558
Identitatea femeii misterioase care a apărut în ultimul timp alături de liderul nord-coreean Kim Jong-un a fost dezvăluită. Aceasta este o cântăreață celebră în Coreea de Nord, pe care noul lider nord-coreean a cunoscut-o în urmă cu mai bine de zece ani.
Hyon Song-wol a fost vedeta trupei Hochonbo Electronic Music Band, care s-a bucurat de succes în 2005, cu hituri precum "Excellent Horse-Like Lady", "Footsteps of Soldiers", "I Love Pyongyang", "She is a Discharged Soldier" sau "We are Troops of the Party".
Un oficial al serviciilor secrete sud-coreene a declarat că cei doi au avut o relație în urmă cu zece ani, când Kim Jong-un s-a întors în țară după ce a urmat cursurile unei școli de elită din Elveția, dar că tatăl lui Kim Jong-un i-a interzis tânărului să se mai vadă cu aceasta, scrie "Daily Mail".
"Cei doi se cunosc din adolescență, iar în rândul elitelor nord-coreene au circulat zvonuri potrivit cărora ar fi fost amanta lui", a declarat sursa din cadrul serviciilor secrete sud-coreene.
Despre Hyon Song-wol, a cărei popularitate a atins apogeul în 2005, se crede că s-a căsătorit cu un ofițer din armata nord-coreeană, cu care a avut un copil. Cu toate acestea, până în prezent nu se cunoaște dacă cei doi mai sunt împreună și nici nu există informații despre soarta copilului. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei