Ferește-te de incendii alegând coșurile de fum premium de la Pefoc!

de Cuget Liber Vineri, 28 Octombrie 2022 80
Chiar dacă la începuturi un șemineu se limita la singurul lui scop practic, acela de a încălzi și ilumina o locuință, în prezent, un șemineu modern reușește să definească și să adauge tușe suplimentare de eleganță și confort camerei sau spațiului în care este instalat. Tot mai mulți dintre noi am început să ne îndreptăm atenția către soluțiile ce reușesc să îmbine plăcut funcționalitatea cu stilul. De aceea, când o persoană alege un șemineu, o sobă pe lemne sau un termosemineu pe peleti, aceasta caută cea mai frumoasă, elegantă, dar și cea mai performantă soluție posibilă la cel mai bun raport calitate / preț.
 
Cei de la Pefoc - meșterii în șeminee și sisteme performante de evacuare a fumului ne arată că, din păcate, prea mulți clienți încă se amăgesc crezând că pot ocoli anumite cheltuieli, racordând un șemineu de calitate superioară la un coș de fum vechi de peste 20 de ani, fără să se gândească la consecințele nefaste pe termen mediu și lung.
 
Nu puțini sunt cei care consideră că, din moment ce nu se vede, coșul de fum nu are nevoie să i se ofere la fel de multă importanță. O gândire destul de păguboasă care, din nefericire, rămâne principalul motiv al majorității incendiilor de care aflăm cu groază la știri.
 
La prima vedere, un coș de fum vechi, din cărămidă, poate părea perfect funcțional, dar dacă vom analiza cu mai multă atenție, vom putea sesiza depunerile de pe interiorul coșului cauzate de arderea incompletă a lemnului sau de curățarea improprie al acestuia de către persoane care nu de puține ori, fac o treabă de mântuială.
 
Nu expune singuranța căminului tău riscând un incediu pornit de la nivelul unui coș de fum care se prezintă într-o stare de degradare accentuată! Odată cu trecerea timpului, resturile rezultate din arderea incompletă se depun pe pereții interiori ai coșului și astfel, îngreunează evacuarea fumului, ceea ce va determina o funcționare deficitară, efect vizibil de la fumul pătruns în casă - aceasta devenind principala cauză pentru marea majoritate a incendiilor de locuințe. Altfel, poți opta oricând pentru achiziția unui semineu electric incorporabil dacă nu vrei bătăi de cap cu întreținerea cosului de fum.
 
Pentru a evita astfel de evenimente nedorite, specialiștii sibieni de la Pefoc, ne recomandă varianta extrem de sigură a coșului de fum din material ceramic. Spre deosebire de coșul din cărămidă, gama de coșuri de fum ceramice este ideală împotriva autoaprinderilor cauzate de depunerile reziduale.
 
Deși prețul unui coș de fum ceramic este într-adevăr mai ridicat decât al unuia clasic din cărămidă, beneficiile pe termen lung sunt incomparabile, devenind o soluție care își va amortiza diferența de preț, și care, la nevoie, îți va putea salva integritatea căminului tău sau chiar viața membrilor familiei tale.
 
Poți răsufla liniștit, mai ales când vei afla că, intrând pe site-ul www.pefoc.ro vei descoperi modele cu garanție extinsă pe 30 de ani. Grație materialelor specializate folosite, chiar și în cazul nefericit al unei autoaprinderi, casa ta va fi protejată eficient împotriva pericolului de incendiu.
 
Tot aici vei găsi și o gamă completă de produse adiționale precum:  pălării pentru coșul de fum confecționate din inox, perii speciale de curățare a burlanelor, solutie antimucegai pereti, dar și un univers complet de accesorii dedicate soluțiilor de încălzire și întreținere profesională, la prețuri accesibile oricărui buzunar.
 
În plus, acum poți profita de achiziția produsele mult dorite și în sistem #buynowpaylater. În parteneriat cu #TBI Bank, meșterii sibieni oferă varianta achiziționării între 6 și 60 de rate fixe, 100% Online, fără drumuri la bancă și cu posibilitatea aprobării creditului în maximum 30 de minute!
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei