"Hollande a rupt vraja când m-a înșelat". Confesiunile devastatoare ale unei foste prime-doamne

de Cuget Liber Miercuri, 14 Ianuarie 2015 153
După ce a fost înșelată, Valérie Trierweiler, parteneră a lui François Hollande timp de nouă ani, îi dă președintelui Franței, de care s-a despărțit în urmă cu un an, "lovitura de grație", prin volumul-confesiune "Mulțumesc pentru acest moment", publicat de Editura Rao.
"N-am fost nici soție, nici protejată. Macar de-aș fi fost iubită atât cât am iubit" e mărturia cutremurătoare a acestei femei, profund rănită pentru că a fost înșelată.
Valérie Trierweiler a fost considerată în mod neoficial Prima Doamnă a Franței, în special de către mass-media americană și britanică, deși conceptul nu există în Franța. A suportat cu stoicism toate ironiile dinspre lumea anglo-saxonǎ care o numea "Prima Prietenă", întrucât nu a fost niciodatǎ cǎsǎtoritǎ cu François Hollande.
Din 1973, François Hollande a avut o relație de peste 30 de ani cu Ségolène Royal, cu care s-a căsătorit și a avut patru copii. Chiar dacă cei doi și-au anunțat despărțirea de-abia în 2007, Hollande începuse cel puțin din 2005 o relație cu Valérie Trierweiler.

Citește mai mult...

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei