Jurnaliști filați în Slovenia

de Cuget Liber Miercuri, 23 Noiembrie 2011 1980
Serviciile de informații militare slovace au ajuns în vizorul Parchetului general, luni, în urma unor suspiciuni privind eventuale interceptări ilegale ale telefoanelor jurnaliștilor, notează Mediafax.
"Ne-am aplecat asupra acestei afaceri în urma acuzațiilor presei", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului general Jana Tokoloyova.
Jurnaliștii de la cotidianul Pravda și de la postul de televiziune TA3 au fost plasați sub supraveghere, potrivit Pravda și cotidianului Novy Cas de luni.
Principalul tabloid slovac, Novy Cas susține că deține documente ale serviciilor de informații militare cu transcrierea interceptărilor telefonice, care conțin elemente sensibile cu privire la starea de sănătate și viața intimă a persoanelor vizate.
Premierul în exercițiu, Iveta Radicova, a anunțat luni că l-a convocat pe ministrul Apărării, Lubomir Galko, responsabil cu serviciile militare. Ea s-a pronunțat pentru deschiderea unei anchete parlamentare.
Taguri

Comentează știrea

Spiru Haret
23 noiembrie 2011
SLOVENIA SAU SLOVACIA

Eu sint universitatea aceea care scoate jurnalisti cu carul, dar care nu are si o sectie de geografie. Sau mai stii serviciile secrete slovace actioneaza la Ljubljana. Propunere: pentru aceasta stire autorul sa fie platit in moneda din Botswana, care este o tzara din Asia cu capitala la Bratislava.

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei