Kate Middleton, prima aniversare ca ducesă

de Cuget Liber Luni, 09 Ianuarie 2012 375
Kate Middleton, ducesă de Cambridge, care a devenit anul trecut soția prințului William, va împlini astăzi 30 de ani, dar va sărbători evenimentul discret, în familie.
Deși au existat zvonuri potrivit cărora cumnatul lui Kate Middleton, prințul Harry, i-ar fi pregătit acesteia o petrecere surpriză, un purtător de cuvânt de la Palatul St. James, citat de Daily Mail, a declarat: "Indiferent de ce tip de celebrare este vorba, evenimentul va fi unul discret și restrâns".
Cu o zi înainte de aniversarea ducesei, cuplul Kate - William va fi prezent la premiera musicalului "War Horse" din Leicester Square. Totodată, prințul William va fi la muncă săptămâna viitoare, la baza militară la care este desemnat să activeze.
Catherine, ducesă de Cambridge, așa cum este numită oficial în Marea Britanie, a avut nevoie de mai multe săptămâni pentru a alege cauzele umanitare pe care dorește să le susțină de acum înainte și care sunt considerate o reflecție a preocupărilor și intereselor sale.
Ea a decis în cele din urmă să susțină patru asociații, care se ocupă în special de problemele cauzate de droguri, ajută tinerii săraci și utilizează arta ca terapie pentru copiii cu tulburări de comportament. Kate va fi și voluntar într-o asociație de cercetași. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei