Mihai Șora a împlinit 105 ani

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Duminică, 07 Noiembrie 2021 216
Filozoful Mihai Șora împlinește astăzi 105 ani. Este unul dintre cei mai vârstnici români. Mihai Șora a intrat în top 50 cei mai bătrâni oameni din lume în luna iunie acest an.

Potrivit Realitatea.net, sâmbătă, cu o zi înainte de a împlini 105 ani, Mihai Șora a postat pe Facebook o imagine cu statuia lui George Enescu, cerându-le copiilor să nu mai lipească gumă de mestecat pe monument.
„Dragi prieteni, tocmai am trecut pe la Domnul Enescu să-l salut și să-i dau vești din țara noastră. M-a rugat să le transmit celor mici să fie buni și să nu-i mai lipească etichete pe fotoliu, nici gumă de mestecat pe haine sau în păr. Iar porumbeii să binevoiască să-și caute o toaletă în altă parte. Zi senină tuturor”, a scris Mihai Șora, pe Facebook.

În iunie, Mihai Șora anunța că a intrat în topul celor mai vârstnici oameni din lume. „Scrie domnul Sebastian: „Ați ajuns în top 50 în ???????????????? ???????? ???????????????????????? ????????????????????????????????????????????????, în speță pe locul 49.“

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei