O nouă țeapă lasă românii fără bani. Ce au ajuns să facă marile companii din energie

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Luni, 21 Noiembrie 2022 513
După scumpirea cu 400% a tarifelor din energie într-un an de zile, cazurile halucinante nu se opresc aici. Distribuitorii de gaz și energie au început să provoace noi probleme consumatorilor, susțin românii care protestează în mediul virtual, potrivit RomâniaTV

Facturile copleșitoare la energie și sărăcirea accelerată a românilor i-a determinat pe cetățeni să se solidarizeze în social media și să-și împărtășească experiențele.

Astfel, un cetățean din țara noastră a reclamat un caz de-a dreptul revoltător: emiterea unor facturi cu sume imense, pentru noii proprietari, cu consum zero.

Iată povestea bizară, distribuită în social media:
„De curând, un prieten foarte bun a devenit clientul minunatului Enel, la un tarif de 4 lei și ceva per KwH. I-au venit primele facturi pe două luni, de aproximativ 2.700 de lei. Ideea este că el este proaspăt proprietar la apartamentul unde a trecut la Enel și nu avea idee că media consumului pe 2021 a fost de peste 300 KwH și că NU va beneficia de ‘ocrotirea’ ordonanței în cauză. 

Cei de la Enel nu i-au comunicat acest lucru când a semnat contractul și când a mers la ei, i-au aruncat ordonanța în față. Așadar, el moștenește media consumului vechiușui proprietar, deși el este client nou. Are cineva ideea dacă se poate face ceva să scape de aceste facturi sau s-a confruntat cineva cu această situație?”, a declarat românul, pe Facebook.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei