Partenera lui François Hollande cere 85.000 de euro despăgubiri autorilor biografiei "La Frondeuse"

de Cuget Liber Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012 177
Valérie Trierweiler, partenera președintelui francez François Hollande, care a depus plângere pentru defăimare și atingere adusă vieții private împotriva autorilor biografiei "La Frondeuse", cere despăgubiri în valoare de 85.000 de euro, a anunțat avocatul său. 

Procesul este programat pentru 10 decembrie la Paris, a mai anunțat avocatul Frédérique Giffard.
Partenera șefului statului a decis, la începutul lui octombrie, să depună plângere împotriva a doi jurnaliști, autori ai biografiei "La Frondeuse" ("Rebela"), Christophe Jakubyszyn și Alix Bouilhaguet, și a editorului lor Yves Derai, de la Edition du Moment.
Ea cere în total 85.000 de euro, dintre care 40.000 de euro pentru atingere adusă vieții private, 40.000 de euro pentru defăimare și 5.000 de euro cheltuieli de judecată, a precizat Frédérique Giffard.
Avocatul a explicat, la începutul lui octombrie, că "natura afirmațiilor autorilor, care se bazează pe zvonuri neadeverite și răuvoitoare vizând să murdărească persoana sa și rudele acesteia, a determinat-o pe doamna Valérie Trierweiler să ia această hotărâre" cu privire la deschiderea unui proces.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei