Peste 71.000 de formulare digitale de intrate în România, generate până luni

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Luni, 20 Decembrie 2021 151
Peste 71.000 de persoane au generat formulare digitale de intrare în România de la lansarea aplicaţiei şi până luni seara, la ora 18,00.
"Potrivit datelor furnizate de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, de la lansarea aplicaţiei https://plf.gov.ro şi până în această seară la ora 18,00, 71.352 de persoane au generat formulare digitale de intrare în România (PLF). De la operaţionalizarea formularului digital pentru intrare în România nu au fost înregistrate probleme legate de fluenţa traficului în punctele de trecere a frontierei. În acest moment, timpul maxim de aşteptare pentru intrarea în ţară este de 20 de minute, la frontiera din vestul ţării", informează Grupul de Comunicare Strategică.
Potrivit sursei citate, cele mai multe persoane au completat formulare pentru următoarele puncte de trecere a frontierei:
* Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" - 22.472
* Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac - 5.527
* Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj - 4.722
* Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - 4.493
* Punctul de Trecere a Frontierei Borş - 4.459
Începând cu data de 20 decembrie, toate persoanele care sosesc în ţară trebuie să completeze formularul digital de intrare în România, document adoptat la nivelul a 18 state din Uniunea Europeană şi reglementat de Guvernul României.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei