Ploaie de meteoriți în Rusia soldată cu peste 100 de răniți

de Cuget Liber Vineri, 15 Februarie 2013 722
O ploaie de meteoriți a provocat vineri explozii violente în stratul inferior al atmosferei deasupra regiunii Urali și a unor regiuni din centrul Rusiei, explozii al căror suflu a spart ferestrele unor imobile, scriu agențiile ruse citând autorități și martori, relatează AFP.

Martorii spun că au existat la o explozie puternică, care a cutremurat casele și a rănit peste 100 de persoane. Telefonia mobilă nu a mai putut fi utilizată, susține Russia Today. 

"A fost o ploaie de meteoriți, dar fără ca fragmente să ajungă pe sol. Un meteorit a explodat deasupra regiunii Celiabinsk. Suflul exploziei a spart ferestre în mai multe localități", a anunțat un purtător de cuvânt al filialei locale a Ministerului pentru Situații de Urgență pentru Intefax. Ministerul de Interne, citat de aceeași agenție, a anunțat că unele persoane au fost rănite de cioburi de geam, într-o școală din Celiabinsk. Oamenii au fost sfătuiți să rămână în casă, după ce își iau copiii de la școală. În zonă au fost trimise 20.000 de lucrători de salvare, informează Russia Today.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei