Prima ediție a Galei Cercetării Românești

de Ion TIȚA-CĂLIN Luni, 09 Ianuarie 2023 302
Pe 31 ianuarie 2023, Ministerul Cercetării Inovării și Digitalizării organizează, în premieră, Gala Cercetării Românești. Evenimentul va avea loc la Ateneul Român, începând cu ora 17. În cadrul festivității vor fi premiate realizările celor mai valoroși cercetători români, din țară și din diaspora.

Această primă ediție se dorește a fi începutul unui eveniment de tradiție, prin care să se recunoască meritele deosebite și rezultatele excepționale din domeniul de cercetare, proiectele aplicate, precum și potențialul de a anticipa și de a aborda provocările viitorului.

În cadrul festivității, la care va fi prezent premierul Nicolae Ionel Ciucă, vor acorda premii pentru cercetare și inovare pentru cercetători individuali și echipe de cercetare, atât pentru cei tineri, cât și pentru cei cu experiență. Pentru fiecare categorie, juriul va selecta trei finaliști, iar dintre aceștia, în cadrul Galei, va fi anunțat câștigătorul.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 18 ianuarie 2023. Toți cei interesați sunt invitați să aplice la următoarea adresă de contact: pehttps://galacercetarii.research.gov.ro/.
Candidaturile vor fi apreciate, în perioada 19 - 25 ianuarie, de un juriu format din reprezentanți ai structurilor guvernamentale și neguvernamentale, cu expertiză în domeniul cercetării științifice.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei