Scandal la un an de la moartea lui Pele. Se cere deshumarea lui

de Madalina PETRESCU Marţi, 23 Ianuarie 2024 309
O femeie care pretinde că este fiica neștiută a legendarului fotbalist Pele a cerut exhumarea cadavrului acestuia.
Maria do Socorro Azevedo, în vârstă de 60 de ani, a însărcinat un avocat să facă acest demers, la aproape cinci ani după ce a lansat un prim proces de paternitate.

Marcos Fernando dos Santos Sousa, avocatul femeii, susține că, în pofida testelor inițiale negative, o analiză ADN indică "o posibilitate ridicată" a unei legături de sânge cu fostul atacant brazilian.

Avocatul a declarat că nu există nicio altă opțiune decât exhumarea pentru a "rezolva" situația.
Pele a murit pe 29 decembrie 2022 într-un spital din Sao Paulo, la vârsta de 82 de ani, după ce i-a fost extirpată o tumoare de colon.
El a recunoscut că există posibilitatea de a avea un copil nelegitim și s-ar fi declarat de acord cu un test ADN, dar a murit înainte ca acesta să poată fi făcut.

Averea lui Pele este deja împărțită între moștenitorii cunoscuți. Fotbalistul a fost căsătorit de trei ori și are oficial șapte copii, inclusiv o fiică vitregă. Anul trecut, presa internațională a relatat că fosta legendă a fotbalului a lăsat prin testament echivalentul a peste 16 milioane de dolari unei fiice secrete, după ce a negat multă vreme că ar fi tatăl ei.

Maria do Socorro Azevedo a vorbit la televiziunea braziliană despre pretenția sa că este fiica lui Pele și a susținut că nu este interesată de banii acestuia.

Ea ar fi venit pe lume după ce mama sa ar fi avut o aventură cu fotbalistul în Sao Luis, în statul brazilian Maranhao.
Maria do Socorro Azevedo mai afirmă că mama sa, care a murit între timp, nu i-a spus niciodată fostului atacant al Braziliei că este însărcinată cu copilul lor.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei