Un cuplu de români arestați în "jaful anului", la Roma

de Madalina PETRESCU Luni, 24 Aprilie 2023 211
“Bonnie și Clyde de România” așa i-a numit presa din peninsulă au reușit să fure din două magazine de lux din centrul istoric al Romei, un ceas și a unui colier în valoare de 110.000 de euro.

Metoda lor de acțiune este una cunoscută, folosită deseori în jafurile din România. Într-un moment de distragere a atenției angajaților, cei doi au luat rapid ceasul și inelul expuse într-o vitrină lăsată deschisă. În urma plângerilor depuse de proprietarii magazinelor, carabinierii, coordonați de Procuratura din Roma, au început să investigheze cazul. Ei au vizionat imagini de la camerele de supraveghere din magazine și de pe străzile învecinate, ceea ce le-a permis să îi lege pe cei doi de ambele furturi, potrivit TVR.

După comiterea furturilor, cuplul ar fi părăsit Roma, pierzându-și urmele.

În ultimele zile, carabinierii au descoperit că suspecții s-au întors la Roma, unde se aflau într-un camping din Via di Malafede, și au activat o serie de servicii de filaj și de observare pentru a-i depista.
Carabinierii i-au prins în timp ce încărcau mai multe bagaje într-o mașină. Pentru a-i împiedica să pornească din nou la drum și să plece, i-au oprit la ordinul autorității judiciare. 
Bărbatul în vârstă de 38 de ani și femeia de 23 de ani au fost arestați.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei