Un îndrăgit actor din „Piraţii din Caraibe”, a murit atacat de rechin, în Hawaii

de Madalina PETRESCU Luni, 24 Iunie 2024 483
Actorul Tamayo Perry, cunoscut pentru roluri în „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi” şi „Blue Crush”, a murit duminică, la vârsta de 49 de ani, după ce a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surfing, în Hawaii, relatează BBC.

Incidentul a fost raportat la serviciile de urgență în jurul orei locale 13.00, de către o persoană care a anunțat că un bărbat a suferit mai multe muşcături de rechin lângă plaja Mālaekahana de pe coasta de nord a oraşului Oahu.

Perry, care era și salvamar, a fost adus la ţărm de paramedici cu un jet ski şi declarat mort la faţa locului. Perry a fost „un salvamar iubit de toţi”, a declarat şeful interimar al Honolulu Ocean Safety, Kurt Lager, în timpul unei conferinţe de presă, potrivit AP.

„El era bine cunoscut pe North Shore. Era un surfer profesionist cunoscut în întreaga lume”, a spus Lager. Perry a fost şi actor, având roluri mici în cel de-al patrulea film „Piraţii din Caraibe” din 2011, „On Stranger Tides”, precum şi în „Blue Crush” (2002) şi „Hawaii Five-O” (2011).

Lucra ca salvamar din iulie 2016, potrivit AP, şi făcea surfing profesionist de peste un deceniu. În urma atacului, în zonă au fost amplasate afişe de avertizare privind rechinii, au declarat oficialii Ocean Safety.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei