Motive incredibile pentru care femeile refuză să facă sex

de Cuget Liber Vineri, 01 Martie 2013 301
Site-ul www.essence.com a alcătuit un top cu principalele motive din cauza cărora multe femei decid să se abțină de la sex, în baza unui chestionar de întrebări. Iată rezultatele, în funcție de răspunsurile primite:
1. E foarte complicat. Da, ade-sea o relație sexuală complică îngrozitor celelalte părți ale relației. Nu degeaba foarte multe persoane decid că abstinența e cea mai bună treabă înainte de căsătorie, asta până își pun în ordine toate gândurile despre ele înșele.
2. Relația cu Divinitatea. Anumite persoane susțin că practică abstinența pentru că se încred cu adevărat în relația cu Divinitatea și realizează că propriul corp e mult prea prețios, încât să și-l ofere oricărui bărbat, care poate că nici nu vrea o relație serioasă.
3. Așa ne învață Biblia. Și o exista un motiv pentru care Biblia recomandă abstinența până la căsătorie…
4. Respect. Multe femei cred că are legătură cu respectul: un bărbat le va lua mult mai în serios și le va acorda mult mai mult respect, dacă până la momentul căsătoriei ele vor practica abstinența.
5. Vor să facă dragoste. În schimb, anumite femei practică celibatul pentru că s-au săturat de tot felul de experiențe sexuale, așa că au decis că până în momentul în care își vor întâlni marea dragoste, nu e cazul să mai facă sex deloc.

6. Bărbatul potrivit merită efortul. Multe au declarat că au sărutat prea mulți "broscoi", iar acum și-ar dori să-și aștepte și "prințul" din poveste.
7. Doar cu Dumnezeu. Parte din femei au declarat că au decis ca pentru totdeauna să se păs-treze exclusiv pentru relația cu Dumnezeu.
8. Exercițiu de voință. Abstinența nu face altceva decât să-ți exerseze propria voință și răbdare, fiind o probă bună ca cineva să-și întărească abilitățile în acest sens.
9. Dezamăgire. O parte din doamne s-au arătat extrem de dezamăgite, fiindcă nu s-au simțit așa cum se așteptau să se simtă, așa că au decis ca o perioadă să rămână la celibat, până când îl vor întâlni pe cel ce urmează să aibă suficientă răbdare cu ele.
10. Masturbarea. Mare parte din femei practică abstinența de la sex, fiindcă vor să învețe foarte bine ce le place și ce nu, masturbându-se.
11. Abstinența împreună. Unele cupluri sunt logodite și ambii parteneri cred în abstinență, până la căsătorie. Au decis împreună că e mult mai bine așa și că aștep-tarea merită din plin.
12. Frica de boli. Abstinența poate avea la bază și teama de a nu contacta bolile cu transmitere sexuală, care sperie îngrozitor o mare parte din femei.
(sursa:www.problemesex.ro)

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei