Bianca Drăgușanu aruncă bomba: "Deja am divorțat!"

de Cuget Liber Marţi, 19 Noiembrie 2013 527
Când Bianca Dragușanu a anunțat că se va căsători cu Victor Slav, nu a crezut nimeni. Acum, după ce nunta a avut loc, nimeni nu crede că va dura. Cunoscuți și chiar prieteni ai roșcatei susțin cu tărie că mariajul ei cu Victor Slav este pe punctul de a se încheia, scrie libertatea.ro. În acest sens, s-au făcut chiar nu-meroase scenarii, unele dintre ele de-a dreptul halucinante, altele, în schimb, plauzibile. Într-adevăr, gura lumii e slobodă, mai ales că soția lui Victor Slav face destule gafe care alimentează bârfele.
Cea mai recentă dintre ele este mult discutata întâlnire dintre Bianca și fostul ei iubit, Adrian Cristea, bărbatul care a încercat, până în ceasul al 12-lea, să o recucerească.
Pentru roșcată, întâlnirea a fost una pur și simplu accidentală. Pentru majoritatea a fost o altă manevră de-a Biancăi prin care pregătea terenul pentru anunțul divorțului de Victor Slav.
Până când timpul va confirma sau va infirma supozițiile, vedeta aruncă săgeți acide în stânga și-n dreapta, spre cei care o critică, și nu se ferește să fie ironică în ceea ce privește zvonurile care circulă cu privire la mariajul ei.
Prezentă în Club Princess din Capitală, pentru confruntarea finală cu Morar și Buzdugan, Bianca a răbufnit: "Deja am divorțat din cauza voastră!", a spus ea, citată de enational.ro.
Taguri

Comentează știrea

Marian
9 ianuarie 2014

Normal, atunci cand gresim avem tendinta sa aruncam vina in curtea altcuiva. Nu ma mira faptul ca Bianca Dragusanu nu este in stare sa isi asume faptele, si cu toate acestea probabil ca Victor Slav nu va divorta inca de fosta asistenta TV. http://www.romaniatv.net/tag/bianca-dragusanu_10348

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei