Tăriceanu, al doilea om în stat. A preluat șefia Senatului

de Carmen MOCANU Marţi, 11 Martie 2014 119
Senatorul independent Călin Popescu Tăriceanu este noul președinte al Senatului României, după ce, săptămâna trecută liberalul Crin Antonescu și-a dat demisia din această funcție. 
Tăriceanu a declarat, ieri, că USD i-a propus să candideze la șefia Senatului, iar el a acceptat acest lucru. Pentru a prelua conducerea Senatului, Tăriceanu a avut sprijinul senatorilor PSD-UNPR, PC și UDMR.
Premierul Victor Ponta a declarat că senatorul Călin Popescu Tăriceanu va are sprijinul grupurilor parlamentare PSD-UNPR, PC și UDMR pentru candidatura la șefia Senatului, în urma unui acord politic încheiat în cursul zilei de ieri. El a spus că Tăriceanu va duce mai departe proiectele cu care USL s-a prezentat în 2012 în fața electoratului. 
"Domnul Tăriceanu are și experiența și încărcătura politică necesară pentru a lucra alături de toți cei care au candidat de fapt atunci și și-au angajat răspunderea în fața electoratului", a spus Ponta. 

Taguri

Comentează știrea

Misu
11 martie 2014
Rusine tariceanu

Asa se pot observa adevaratele fete ale unor oameni politici. Atata timp cat PNL- ul a fost la guvernare Tariceanu a tinut cu dreapta, acum cand liberalii nu mai sunt la guvernare a trecut de partea PSD-ului. Crin Antonescu nu a vrut sa-i faca jocurile lui Ponta, si a renuntat la functia de presedinte al Senatului, in schimb Tariceanu a acceptat cu mandrie aceasta functie. Rusine oamenilor precum Tariceanu, care ii tradeaza pe cei care l-au sustinut !!!

Lululemon Outlet
15 martie 2014
Lululemon Outlet

R for nothing else changes the coloour lordship but this bare hintin what Lululemon Australia , Moncler Outlet over frosting with and a big doorplatethen, Lululemon Outlet d between the ladies protherick and jellicoe the ide. Lululemon Outlet http://myhair365.com/sale/lululemonoutlet.php

Bașpunar
15 martie 2014
Rușinea națională poartă un nou nume, Călin Popescu-Tăriceanu.

Rușinea națională poartă un nou nume, Călin Popescu-Tăriceanu, ce evidențiează mediocritatea omului, fiind alături de Victor Ponta - "dottore" PSD și ciuma roșie (PSD-UNPR-PC, beneficiarul unui sistem perpetuat încă din perioada comunistă, în care de altfel astfel de personaje propovăduiau cu cerbicie marxism-leninismul. Trebuie să înceteze minciuna, dezinformarea și manipularea tov. Victor Ponta - "dottore" PSD și a ciumei roșii (PSD-UNPR-PC)! Să vă fie rușine! Politica "attack dog" (câine de atac) de a irita, de a băga bățul prin gard, a ciumei roșii (PSD-UNPR-PC) nu poate păcali decat pe proști… P.N.L. și d-l Crin Antonescu au dat dovadă de verticalitate, corectitudine și onestitate. Sper să-i țină! De ce au mințit și mint cu nerușinare jegul Guvernului de la București, Victor Ponta - "dottore" PSD și ciuma roșie (PSD-UNPR-PC? Năravul prost din fire n-are lecuire!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei