A început audierea pacienţilor care au scăpat cu viaţă din incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase

de Andreea PERHAIȚĂ Luni, 04 Octombrie 2021 182
Procurorul de caz, Zafer Sadâc, care conduce ancheta incendiului izbucnit vineri, 1 octombrie, la Spitalul de Boli Infecţioase, a anunţat că au început audierile pacienţilor care au fost salvaţi din secţiile unităţii medicale.
„Avem la faţa locului lucrători de poliţie şi specialişti în domeniul cercetării incendiilor, a fost declanşată şi o expertiză criminalistică, încercăm să ne dăm seama care a fost sursa, locul şi momentul în care a izbucnit incendiul. Am solicitat şi sprijinul angajaţilor spitalului, pentru a afla modul cum erau dispuşi pacienţii, cum erau amenajate saloanele. De asemenea, a început audierea persoanelor care ar putea să ofere informaţii despre cum a izbucnit incendiul. Este vorba despre pacienţii care au scăpat cu viaţă şi care au o stare bună de sănătate”, a precizat luni după-amiază, 4 octombrie, în a patra zi a anchetei, procurorul Zafer Sadâc.
Potrivit acestuia, vor fi ridicate din spital şi documentaţiile, dar şi sistemul de înregistrare video. „Avem câteva incendii privind modul de producere a evenimentului. Urmează să preluăm documentele pentru a vedea dacă existau autorizaţiile şi avizele pentru instalaţiile spitalului”, a mai spus procurorul.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei