Concurs A venit de la Arad să se sinucidă la malul mării

560

Articole de la același autor

O tânără din Arad a venit la malul mării, în stațiunea Costinești, cu intenția de a-și pune capăt zilelor, după ce a avut un eșec în dragoste.
Izabella Megyes, în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliul său și a ajuns în Stațiunea Tineretului, vineri dimineață, supărată că iubitul ei a anunțat-o că o părăsește pentru o altă fată.
După ce s-a plimbat câteva ore pe malul mării, gândindu-se că viața nu mai are nici un sens fără bărbatul iubit, ea a decis că este mai bine să termine cu toate socotelile și să se sinucidă.
Mai mult, tânăra era pregătită pentru gestul final, având asupra ei mai multe flacoane cu medicamente, pe care, fără nici un regret, le-a înghițit. La scurt timp, după ce a observat că i se face rău, ea a cerut ajutor și, în stare de inconștiență, a fost transportată cu Ambulanța la spitalul din Constanța și internată în secția de reanimare.
Medicii fac eforturi pentru a-i salva viața, iar polițiștii din Costinești i-au anunțat pe părinții fetei, care sunt așteptați să vină la Constanța, pentru a-i fi alături.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7343 secunde