Concurs Zilele chestorului Bârgoz la comanda IPJ Constanța sunt numărate

1211

Articole de la același autor

Șeful Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, chestorul Mircea Vasile Bârgoz, și-a finalizat concediul de odihnă încă de vineri, însă, ieri, nu s-a prezentat la birou.

Vestea că acesta va lăsa locul unui alt ofițer, așa cum în urmă cu puțin timp i-a fost recomandat chiar de ministrul Internelor și Reformei Administrative (MIRA), Cristian David, începe să prindă contur.
Reprezentanții Biroului de Presă din cadrul Poliției Române au declarat, ieri, că Bârgoz urmează să fie transferat ca director adjunct la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" de la Câmpina, însă deocamdată nu a sosit dispoziția de mutare de pe o funcție pe alta.
În consecință, chestorul Bârgoz se află în continuare la comanda IPJ Constanța.
Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, subinspector Radu Croitoru, a declarat, ieri, că șeful său a venit din concediul de odihnă, dar este plecat la niște cursuri.
Varianta oficialului IPJ Constanța pare să fie plauzibilă deoarece chestorul Mircea Vasile Bârgoz nu a răspuns, ieri, la telefonul mobil fiind probabil ocupat să ia notițe.
Luna trecută, ministrul Internelor și Reformei Administrative (MIRA), Cristian David, a declarat la bilanțul Poliției Române că rata criminalității ar fi scăzut, dar că "în unele județe", reglările de conturi în lumea interlopă există în continuare, unii șefi de poliție fiind vizați de schimbări.
"Exacerbarea unor acte de violență în plină zi, repetarea acestora cu o frecvență îngrijorător de mare în unele orașe este de neacceptat. Nu pot să înțeleg ce fac acei șefi de poliție în orașele unde reglările de conturi și luptele pentru supremație în lumea interlopă au devenit o constantă. Cred că acei șefi trebuie să facă loc altora mai buni", a declarat Cristian David.
Legat de aceste aspecte, oficialii din IGPR au spus că pe lista schimbărilor impuse de David se află și șeful IPJ Constanța, chestorul Mircea Vasile Bârgoz, numit în această funcție în urmă cu un an.
Din câte se pare, lui Bârgoz i se reproșează proasta gestionare a fenomenului infracțional la Constanța, respectiv reglările de conturi ale lumii interlope, care în ultima perioadă s-au lăsat cu focuri de armă, dar și cu autori necunoscuți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6278 secunde