"Cuget Liber" cere protejarea copilului omului de afaceri împușcat

Comisarul Pamfile susține că fetița lui Bamburic nu are nevoie de protecție

1477

Articole de la același autor

Omul de afaceri constănțean, Liviu Dorin Bamburic, care a fost împușcat în urmă cu câteva zile, este stabilizat din punct de vedere medical și este păzit, zi și noapte, de polițiști.
În schimb, fetița sa, Adela-Roxana, în vârstă de 12 ani, este lipsită de protecție, dacă se ia în calcul varianta unei răzbunări sau a unei reglări de conturi în cazul împușcării tatălui ei.

Liviu Dorin Bamburic și Ilenuța Gonțariu s-au căsătorit în anul 1991, cinci ani mai târziu femeia dând naștere unei fetițe, Adela Roxana. Începutul căsătoriei a decurs normal, însă, treptat, cei doi au ajuns la concluzia că nu se potrivesc.
În anul 2000, femeia și-a făcut bagajul și a plecat la Arad, fără să ia și copilul cu ea. Micuța Adela, pe atunci în vârstă de numai patru ani, a rămas în grija tatălui, iar, după cum spun apropiații, între cei doi există o relație foarte puternică de afecțiune.
Mai mult, după divorțul părinților, care a avut loc în vara anului trecut, fetița a fost încredințată spre creștere și educare tatălui ei.
Mama, Ilenuța Bamburic, care și-a păstrat numele de căsătorie, locuiește acum la Arad și nu a dorit custodia copilului, preferând să plătească pensie alimentară.
În schimb, din câte se pare, ea vorbește des la telefon cu fiica ei și chiar vine uneori să o vadă.
În momentul de față, fetița lui Bamburic este elevă la o școală din Constanța. Din ziua în care a avut loc atacul armat asupra tatălui său, minora a rămas în grija mătușii ei, Adina.
Luând în calcul variantele pe care merg anchetatorii, în cazul tentativei de omor, respectiv răzbunare sau reglare de conturi, nu este exclus ca cei care nu au reușit să-l omoare pe Bamburic să atenteze și la viața fetiței lui.

Siguranța cetățeanului sub semnul întrebării
Plictisit că este deranjat de presa scrisă, mai ales într-o zi de duminică, șeful Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Constanța, comisarul șef Florian Pamfile, (cel care, în urmă cu câteva zile, dădea interviuri pe toate posturile TV) a răspuns clar și răspicat că mătușa fetiței nu a cerut protecție pentru copil.
Mai mult, Pamfile a spus că nici nu se impune acest lucru și a închis imediat telefonul.
Așadar, reiese că siguranța cetățeanului, mai ales a unei persoane minore, nu este ceva primordial pentru unii polițiști, care ar fi putut să se autosesizeze în acest caz. Dar dacă polițiștii au nevoie de o sesizare pentru ca acest copil să aibă parte de protecție, ziarul "Cuget Liber" cere acest lucru.
Omul de afaceri Liviu Dorin Bamburic a fost împușcat în noaptea de 16 spre 17 ianuarie cu opt gloanțe, la intrarea unui bloc din Constanța, unde locuiește iubita sa. El a fost salvat de medici, după o intervenție chirurgicală, care a durat nouă ore.
Anchetatorii cred ca este vorba despre o răzbunare sau o reglare de conturi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4027 secunde