Concurs Cameliu Babinciuc a lovit o femeie din Cheia

2339

Articole de la același autor

Omul de afaceri Cameliu Babinciuc, apropiat al lui Corneliu Iacubov, s-a ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere, după ce a lovit o femeie din localitatea Cheia, județul Constanța, și a distrus autoturismul alteia.
Bărbatul se afla împreună cu alți indivizi într-un autoturism de teren și au intrat cu forța într-o benzinărie din satul Cheia căutându-l pe proprietarul Nicolae Iacobici, căruia, după cum spun polițiștii, vroia să-i ceară socoteală pentru că nu mai vrea să susțină campania PSD.
Cum acesta nu era acolo, Babinciuc s-a enervat și a lovit-o peste față pe Elena Stanciu, casiera stației PECO.
Mașina a demarat în trombă și s-a oprit la casa celui căutat, fiind întâmpinați de soția acestuia, Adina Iacobici.
Pentru că a refuzat să-l cheme în curte pe bărbatul ei, Babinciuc i-a spart toate geamurile de la autoturismul Seat, care se afla parcat în curtea casei, după care toți cei aflați în mașina de teren, au fugit.
Ei au fost prinși în localitatea Mihail Kogălniceanu.
Babinciuc a spus oamenilor legii că a acționat nervos deoarece a cumpărat mai multe tone de motorină de la benzinăria lui Iacobici, iar aceasta conținea apă.
Cameliu Vasilică Babinciuc are mai multe firme prin intermediul cărora derulează diferite afaceri, în domeniul turismului, transporturilor și imobiliar.
În urmă cu doi ani, a fost la un pas de moarte după ce iahtul pe care se afla a luat foc, el și ceilalți șase pasageri fiind salvați de polițiștii de frontieră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8918 secunde