Concurs Acrobație aviatică la Mangalia

319

Articole de la același autor

Regional Air Services – Aerodrom Tuzla și Catapulta Records organizează în perioada 23-24 august, pe terasa Laguna, din Portul Mangalia, un eveniment aviatic și muzical, "Tuzla Fly In 2008".
Aflat la a treia ediție, Tuzla Fly In este, în primul rând, un spectacol de acrobație aeriană de calitate. Noutatea pe care o oferă publicului aerodromul Tuzla în acest an este colaborarea cu cei de la Catapulta Records, care vor oferi, sâmbătă, începând cu orele 19.00, un concert electrizant pe plaja Laguna din Mangalia, adică în zona de survol și acrobație a aeronavelor.
Anul acesta, Regional Air Services va oferi, începând cu ora 16.00, un program spectaculos, care include formația franceză de acrobație Real Weber (REVA) – avându-i piloți pe Frederic Schwebel, Arnaud Moynet și Xavier Fontaneau, echipa Iacarilor Acrobați, formată din Ioan Postolache și Dan Ștefănescu, ce operează sub licența Regional Air Services, Lotul Național de Acrobație – Hawks of Romania, campionul mondial, lituanianul Jurgis Kairys și campionul Zoltan Veres din Ungaria.

Concerte rock și house, în mijlocul avioanelor
Pentru iubitorii spectacolelor aviatice, vedeta Tuzla Fly In 2008 este, din nou, Jurgis Kairis, campion mondial la acrobație aeriană în competițiile free-style. Participarea lui Kairis la Fly In 2008 este o șansă de a-l vedea în acțiune pe cel mai bun pilot al anului 2007, inventatorul unor noi manevre aviatice, evoluând cu un avion construit special pentru el. Organizatorii au dezvăluit faptul că rivalitatea acestuia cu Zoltan Veres reprezintă promisiunea că spectacolul va depăși cu mult limitele convenționalului.
În pauza dintre demonstrații, spectatorii vor putea aplauda parada aeronavelor Regional Air Services, formată din avioane de tip AN2, DA 20 (katana) și DA 40, BN 2, Piper PA 34, Wilga și Cessna 182. De asemenea, vor putea fi admirate performanțele parașutiștilor de la Aerodromul Tuzla, coordonați de către instructorul Adrian Constandache.
Începând cu orele 19.00, cei de la Catapulta Records vor transforma plaja într-un club în aer liber, iar pe scena Fly In, instalată pe nisip, vor concerta Timpuri Noi, Nightlosers și Luna Amară.
Mai mult, pasionaților aparatelor de zbor li se mai pregătește o surpriză. Regional Air Services deschide publicului, la Tuzla, un "aerobazar", o expoziție statică, cu standuri pentru afaceri de aviație, parașutism, o zonă de filmare dedicată aviației. În același timp, vor avea loc și dezbateri, iar tema propusă va fi "Extinderea nișei aerotaxi în România".
Ziua de 24 august se va încheia cu un Hangar Party în adevăratul sens al cuvântului, la care, beneficiind de un sistem de sonorizare unic în țară, oferit de Catapulta Records, mai mulți DJ vor mixa într-un decor nonconformist, între avioane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.3056 secunde