Titlul Miss Diaspora 2008, câștigat de Alexandra Tănase din Canada

1521

Articole de la același autor

Vineri seară, a fost desemnată cea mai frumoasă româncă din diaspora. Astfel, dintre cele 19 concurente, a fost declarată câștigătoare Alexandra Tănase, în vârstă de 19 ani, care a reprezentat Canada. Miss Diaspora a primit pe lângă coroniță, un premiu în bani, în valoare de 5000 lei. Locul II a revenit Denisei Melinte (17 ani), din Italia, care a primit 3000 lei. Pe locul al III-lea s-a clasat Maria van Haaren, de 17 ani, reprezentanta Franței, care a primit suma de 2000 lei. Tot pe locul al III-lea s-a aflat și Ioana Șerbu, de 19 ani, care a participat din partea Serbiei. Cu Premiul de Excelență a fost răsplătită Letiția Vițelaru, de 23 ani, din Italia. Tânăra a primit din partea membrului juriului Ioan Niculae, directorul firmei Interagro, suma de 1500 euro. Juriul a mai acordat două premii de popularitate care au fost înmânate finalistelor Nicoleta Buga (16 ani), din Serbia și Alexandra Tănase, aceasta din urmă fiind și marea câștigătoare a concursului. Nu în ultimul rând, Premiul Paradiso, oferit de directorul hotelului cu același nume și membru al juriului, Virgil Stancu, a fost adjudecat tot de către Denisa Melinte, care va deveni și imaginea unității de cazare. În plus, tinerei i-a fost înmânat și un plic în care s-au aflat 1500 de euro, oferit de către directorul hotelului.
Înainte, însă, de a delibera, membrii juriului au urmărit cu interes proba de aptitudini, cea care a avut un rol hotărâtor în desemnarea câștigătoarelor. Dintre cele 19 concurente, s-au remarcat Alexandra Tănase, care a cântat la vioară, Beatrice Ștefan (18 ani, Germania), care a avut rolul unei dansatoare de cabaret, precum și Letiția Vițelaru care a interpretat, live, o arie din Traviata de Verdi. De altfel, talentul ei și prezența scenică au ridicat spectatorii din port în picioare.
În pauzele dintre probe, au susținut recitaluri 3rei Sud Est, Andreea Bănică, Fuego, Steliana Sima, Andra și George Nicolescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.818 secunde