Adrian Năstase este nemulțumit de candidații USL: Noul Parlament va fi mai slab

392
2
Adrian Năstase este nemulțumit de candidații USL: Noul Parlament va fi mai slab - 668x344adriannastasecondamnatani-1350756319.jpg

Fostul premier Adrian Năstase consideră că USL a pus pe listele de candidați "persoane dintre cele mai ciudate" sub pretextul obținerii majorității parlamentare care să-l oblige pe Traian Băsescu să numească un premier de la actuala Putere, informează realitatea.net.

Fostul premier susține că "goana" de a pune pe liste persoane care să câștige mandatul cu peste 50% vine din preocuparea USL de a nu-i lăsa lui Băsescu, după parlamentare, altă opțiune decât numirea unui premier din partea USL.

Adrian Năstase se întreabă cum va arăta viitorul Parlament și conchide că noul legislativ va fi "mai puțin capabil", citează aceeași sursă.



Comentează știrea

georgel
21 octombrie 2012
de ce nu adaugati totul?

Băsescu poate fi vinovat pentru multe – pentru dispariția flotei, pentru că și-a dat o casă în calitate de primar, pentru fraudarea morală (și, poate, nu numai) a alegerilor prezidențiale, pentru diverse încălcări ale Constituției, pentru minciuni, pentru haosul instituțional, pentru destrămarea statului, pentru pierderea unei imense șanse de modernizare a României prin (ne)utilizarea fondurilor europene, pentru dezbinarea din țară, pentru creșterea opțiunilor politice anti-sistem, etc., – dar vina lui principală este aceea de a fi generat, de-a lungul a 8 ani, enorm de multă antipatie și chiar ură împotriva lui iar acestea servesc, acum, drept justificare pentru adunarea în orice condiții – a tuturor voturilor care să ducă la obținerea a peste 50% din opțiuni, la 9 decembrie. Pentru atingerea acestui obiectiv, sunt incluși, drept candidați, și persoane din cele mai ciudate – ca preț al atragerii acestor voturi suplimentare. pupatori de basiii ce sunteti

ath
21 octombrie 2012
Basist adjectiv

Basescu este intruchiparea raului absolut. La romani,cea mai grea jignire este atunci cand cineva te injura de Basescu sau te face basist. De exemplu: "bai basistule..." sau "Basescu matii ..!". La polul opus,binele este intruchipat de personaje cinstite cum ar fi Mazare,Vanghelie si bineinteles Adrian Nastase. Expresia "ca pe vremea lui Pazvante Chioru" va fi inlocuita cu expresia "ca pe vremea lui Basescu Chioru". In schimb,cand va fi mai greu,romanul isi va aduce aminte de vremurile fericite si va spune "ca pe vremea lui Victoras cel Mare si Bun". Cand cineva iti spune ca esti pesedist,inseamna ca te adora. De exemplu "pesedistul mamii " suna ca o alintare. In fiecare seara nevasta va stinge veioza in dormitor,isi va saruta barbatul si va spune "NOAPTE BUNA IUBITEL !" iar barbatul va raspunde "SOMN USOR PESEDISTA MEA !" Pesedist adjectiv.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2643 secunde