Albanezul care l-ar fi înjunghiat pe patronul restaurantului Nuba, dat în urmărire internaţională

227
Albanezul care l-ar fi înjunghiat pe patronul restaurantului Nuba, dat în urmărire internaţională - 24aprilie2023rroshkodolfostshkod-1682333532.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul care l-ar fi înjunghiat pe unul dintre patronii restaurantului Nuba din Capitală a fost dat în urmărire internaţională de către Poliţia Română. Potrivit informaţiilor de la Poliţie, este vorba de un cetăţean albanez, care a reuşit să fugă din ţară imediat după agresiune.

"Faţă de inculpatul Rroshkodol (fost Shkoda) Elis, cetăţean albanez, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a emis mandatul de arestare preventivă nr 69/UP din data de 22.04.2023, pe o perioadă de 30 de zile de la data depistării, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, faptă prevăzută de art.193, alin 2 Cod Penal", se arată pe site-ul Poliţiei Române, secţiunea "Persoane urmărite".

Agresorul are 35 de ani şi are domiciliul în Albania.

Jean Sasu, unul dintre patronii restaurantului Nuba din Capitală, a fost înjunghiat joi de către un bărbat.

În imaginile apărute în spaţiul public, agresorul aşteaptă la o masă din afara restaurantului, unde fumează şi bea alcool. Când Jean Sasu iese din restaurant însoţit de o femeie, bărbatul se apropie în grabă din spate, scoate un cuţit şi îl înjunghie în picior. Se îndepărtează rapid din zonă şi aruncă şapca de pe cap şi o geacă albastră cu care era îmbrăcat.

"Astăzi, 20 aprilie 2023, în jurul orei 15,00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict între 2 persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea şi depistarea bărbatului bănuit de săvârşirea faptei, în vederea luării măsurilor legale", anunţa joi Poliţia.

Sursa foto: www.politiaromana.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5715 secunde