SCANDAL în cartierul Km 4-5: un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT, altul ÎMPUȘCAT!

4676
SCANDAL în cartierul Km 4-5: un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT, altul ÎMPUȘCAT! - xscandalpoarta6-1647417344.jpg
Polițiștii constănțeni desfășoară cercetări cu privire la împrejurările în care, în cursul nopții de marți spre miercuri, 15 spre 16 martie, puțin după miezul nopții, a avut loc un scandal în cartierul Km 4 - 5 din municipiul Constanța, în urma căruia un bărbat a fost înjunghiat, iar un altul a fost împușcat.
 
„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Sălciilor din municipiul Constanța, ar fi avut loc un scandal.


Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 33 de ani, care prezenta plăgi tăiate la nivelul corpului, refuzând transportul la spital.


Totodată, la spital a fost identificat un alt bărbat, de 38 de ani, care prezenta o plagă prin împușcare.
Cercetările au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.


Din primele verificări a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, bărbatul de 38 de ani s-ar fi deplasat la domiciliul bărbatului de 33 de ani, unde ar fi provocat scandal prin spargerea cu pietre a geamurilor imobilului, iar apoi l-ar fi agresat fizic pe cel din urmă.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
 
Cercetările continuă, pentru stabilirea situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea tuturor participanților și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 


UPDATE. Potrivit unor surse apropiate anchetei, incidentul violent ar fi survenit unei dispute verbale, dintre bărbatul de 38 de ani și concubina bărbatului de 33 de ani. Ulterior discuției aprinse dintre cei doi, bărbatul de 38 de ani împreună cu un grup de amici s-a deplasat la locuința bărbatului de 33 de ani și a concubinei acestuia, unde au făcut scandal, au aruncat cu pietre în geamurile locuinței, pentru a-i determina să iasă afară. În timpul conflictului, bărbatul de 33 de ani a fost înjunghiat, după care agresorii au fugit. La fața locului au ajuns echipaje de Poliție și de ambulanță, dar bărbatul de 33 de ani a refuzat să meargă la spital, susținând însă că va depune plângere penală. În timp ce polițiștii erau la fața locului, reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța au semnalat Poliției că la unitatea medicală a ajuns un bărbat împușcat, care a fost băgat de urgență în operație. În timpul cercetărilor, s-a dovedit că este vorba despre același individ implicat în scandalul din cartierul Km 4-5.
 
În prezent, polițiștii desfășoară cercetări pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc împușcătura. Bărbatul de 33 de ani neagă că l-ar fi împușcat, de altfel din primele verificări nici nu deține armă. În prezent, bărbatul de 38 de ani este încă în operație. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5792 secunde