Alertă în Olanda. Poliția a arestat un bărbat, în contextul măsurilor antiterorism

114
Alertă în Olanda. Poliția a arestat un bărbat, în contextul măsurilor antiterorism - politistiolandezi91541600-1470040347.jpg

Articole recomandate

Poliția olandeză, care efectuează de săptămâna trecută verificări asupra vehiculelor din apropierea aeroportului internațional Schiphol din Amsterdam, a oprit luni un autobuz pe o autostradă importantă și a reținut un bărbat, a relatat postul local de televiziune RTV, potrivit Reuters.


Un alt post, NOS, a transmis că poliția a arestat 'un bărbat confuz'.

Totodată, un purtător de cuvânt al poliției militare a declarat că măsurile sporite de control introduse sâmbătă la Schiphol, după primirea unui pont care indica o posibilă amenințare teroristă, vor fi menținute până la noi ordine. 'Măsurile rămân în vigoare' până când primarul din Harleemmermeer (localitate în perimetrul căreia se află aeroportul Schiphol), guvernul și poliția militară decid să le revoce, a declarat luni purtătorul de cuvânt pentru agenția olandeză ANP, preluată de EFE.

Postul de televiziune olandez NOS a transmis sâmbătă că pontul ar putea avea legătură cu o amenințare teroristă, însă ziarul De Telegraaf a relatat că natura amenințării nu este clară și că măsurile de securitate au un caracter preventiv.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.372 secunde