Este oficial! Vaccinul anti-Covid, folosit de mii de români, RETRAS de pe piaţă, în întreaga lume!

983
Este oficial! Vaccinul anti-Covid, folosit de mii de români, RETRAS de pe piaţă, în întreaga lume! - adobestock327257834lr-1715160679.jpg

Articole de la același autor

Compania farmaceutică AstraZeneca a anunţat marţi că a iniţiat retragerea la nivel mondial a vaccinului său anti-COVID-19 din cauza unui "surplus de vaccinuri actualizate disponibile", relatează Reuters, conform News.ro.


"Deoarece între timp au fost dezvoltate mai multe variante ale vaccinului COVID-19, există un surplus de vaccinuri actualizate disponibile", a declarat compania, adăugând că acest lucru a dus la o scădere a cererii pentru Vaxzevria, care nu mai este fabricat sau furnizat.

Potrivit presei, producătorul de medicamente anglo-suedez a recunoscut anterior, în documente judiciare, că vaccinul provoacă efecte secundare precum formarea de cheaguri de sânge şi scăderea numărului de trombocite.

TTS este acronimul de la Sindromul Trombozei cu Tromobocitopenie şi a fost asociat cu cel puţin 81 de decese în Marea Britanie, precum şi cu sute de cazuri grave. AstraZeneca a fost dată în judecată de peste 50 de presupuse victime şi rude îndurerate într-un proces la Înalta Curte din Londra.

AstraZeneca a recunoscut în documentele judiciare depuse la Înalta Curte în februarie că vaccinul "poate, în cazuri foarte rare, să provoace TTS".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5477 secunde