Medicul Virgil Musta a fost achitat de Tribunalul Timiş în dosarul ''teste COVID-19''

195
Medicul Virgil Musta a fost achitat de Tribunalul Timiş în dosarul ''teste COVID-19'' - odamad00ndamagfzad05nza3ntrmnti1-1707464623.jpg

Articole de la același autor

Tribunalul Timiş a hotărât, joi, achitarea medicului Virgil Musta, şef al Secţiei Infecţioase a Spitalului de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Timişoara, în dosarul "teste COVID-19", în care a fost acuzat de procurorii DNA de instigare la abuz în serviciu.



Medicul Virgil Musta a fost trimis în judecată în 29 noiembrie 2022, fiind acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu în legătură cu efectuarea de teste pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2. Conform procurorilor anticorupţie, în perioada 21 iulie - 9 noiembrie 2020, Virgil Musta, cu intenţie, ar fi determinat trei asistente medicale să presteze servicii în beneficiul unei societăţi private la care el era asociat, în timp ce acestea se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu la Spitalul "Dr.Victor Babeş" Timişoara.


Pe de altă parte, spuneau anchetatorii, societatea privată la care este asociat dr. Virgil Musta ar fi obţinut foloase necuvenite în valoare totală de 172.508 de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5132 secunde