VAL DE PACIENŢI MORŢI la Terapie Intensivă / Se ia în calcul dezgroparea decedaţilor! "Avea 53 de ani... A murit după două zile"

2402
1
VAL DE PACIENŢI MORŢI la Terapie Intensivă / Se ia în calcul dezgroparea decedaţilor!

Articole de la același autor

Rudele pacienților morți la Secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Pantelimon din București au venit pentru a cere socoteală medicilor și conducerii. Șaptesprezece persoane au murit în patru zile.

Un bărbat al cărui cumnat a murit fulgerător după ce a stat internat două zile la Secția ATI de la Spitalul Sfântul Pantelimon din București spune că nu a primit nici o explicație despre deces, scrie antena3.ro

"Avea 53 de ani. L-am adus luni și a murit joi. Medicii au spus că este moarte suspectă. A spus că avea probleme cu plămânii, dar nu trebuia să moară așa repede. Am venit să vedem care ar fi soluția cu ei, să vedem ce se rezolvă cu moartea asta. Normal că s-a făcut o greșeală, a murit prea repede. Nu l-a tratat cu ce trebuia să îl trateze", a spus bărbatul, conform sursei citate.

Două cadre medicale din cadrul ATI au ajuns deja la Serviciul Omoruri și dau declarații chiar în aceste momente în fața anchetatorilor, iar aceștia iau în considerare chiar dezgroparea persoanelor decedate dacă situația o va impune, potrivit unor surse citate de antena3.ro, însă la acest moment sunt alte proceduri, pentru că sunt ridicate documente, sunt ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe Secția ATI din Spitalul Pantelimon și ulterior procurorii vor stabili dacă este necesară și dezgroparea victimelor.




Comentează știrea

ION TURBINCA
22 aprilie

Ar trebui ca ancheta asta , sa se faca la toate marile spitale din Romania!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3874 secunde