O femeie a murit în urma inflamației sânilor. Născuse la un spital privat și a venit de 2 ori la Urgență

1149
O femeie a murit în urma inflamației sânilor. Născuse la un spital privat și a venit de 2 ori la Urgență - femeie-deces-dupa-ce-a-nascut-1712589531.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Judeţean Sibiu face o anchetă, după ce o femeie de 32 de ani a murit în unitatea medicală, la o săptămână după ce a născut într-un spital privat. Pacienta s-a prezentat joi la Urgenţa unităţii medicale, cu sânii angorjaţi, dar fără febră sau alte simptome, fiindu-i prescris tratament. Vineri, femeia a revenit, în stare gravă, iar medicii au încercat să o salveze, dar fără succes.


Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu anunţă, luni, că o pacientă a murit în unitatea medicală, în noaptea de vineri spre sâmbătă.


”Pacienta în vârstă de 32 de ani, lăuză care a născut în urmă cu o săptămână la altă unitate sanitară, s-a prezentat joi, 4 aprilie, în jurul orei 18:50, la serviciul de urgenţă al Secţiei Obstetrică-Ginecologie. Era în stare bună, nu prezenta febră sau semne care să ridice suspiciuni, având sânii angorjaţi. I s-a prescris o reţetă cu antibiotic, cu indicaţii de reevaluare, dacă i se schimba starea de sănătate”, au transmis, luni, oficialii Spitalului Judeţean Sibiu.


Spitalul a demarat o anchetă


Potrivit acestora, pacienta s-a prezentat la SCJU Sibiu încă odată, vineri, 5 aprilie, în jurul orei 19:00, ”în stare extrem de gravă - cu fenomene clinice de şoc toxico-septic şi insuficienţă multiplă de organe şi sisteme. I s-au făcut investigaţii şi s-a procedat la acordarea tratamentului de specialitate, intervenindu-se şi chirurgical. În cursul nopţii, evoluţia a fost nefavorabilă cu accentuarea progresivă a stării de soc şi a insuficienţei multiple de organe şi sisteme prezentă la internare. Pacienta a făcut trei stopuri cardio-respiratorii, al treilea dintre ele nemaiputând fi resuscitat. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, a fost declarat decesul”, se mai arată în comunicatul de presă.


Instituţia anunţă că a demarat o anchetă.


”Comisia de etică a spitalului se va întruni din oficiu, procedură standard în astfel de cazuri deosebite. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate”, au mai transmis oficialii spitalului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3986 secunde