Moarte suspectă: O fată de 15 ani a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc, în timpul unei petreceri

410
Moarte suspectă: O fată de 15 ani a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc, în timpul unei petreceri - fata-de-15-ani-a-cazut-de-la-eta-1712501474.jpg

Articole de la același autor

O fată de 15 ani a căzut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la etajul 8 al unui bloc din Brașov și a murit. Polițiștii spun că adolescenta s-ar fi aruncat.


Din primele informații, fata în vârstă de 15 ani participa la o petrecere, acasă la verișoara ei, ai cărei părinți sunt plecați în Marea Britanie. Noaptea trecută, adolescenta a devenit agitată la un moment dat. Prietenii au dus-o într-o cameră, să își revină, și au lăsat-o singură. Când au revenit să vadă cum se mai simte s-au îngrozit. Tânăra era căzută jos, în fața blocului.


Ce spune Poliția din Brașov


Poliția Brașov a fost sesizată duminică, la ora 2.00, printr-un apel de urgență, că o persoană este în stare de inconștiență, în fața unui imobil din municipiul Brașov.


"La fața locului s-au deplasat echipe de intervenție, care au efectuat cercetări, în urma cărora s-a stabilit că, de la etajul cu nr. 8 al unui bloc, situat în municipiul Brașov, o persoană, de gen feminin, în vârstă de 15 ani, s-ar fi precipitat", transmite, duminică, Poliția Brașov.


Din cauza leziunilor produse, în ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au declarat decesul tinerei.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a se lămuri toate aspectele și circumstanțele care au dus la producerea acestui incident.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4601 secunde