Angajatii NATO nu au voie pe TikTok la serviciu

392
1
Angajatii NATO nu au voie pe TikTok la serviciu - nato-steag-1680531204.jpg

Articole recomandate

NATO a interzis oficial angajaților să descarce aplicația de social media TikTok pe dispozitivele furnizate de Alianță, invocând preocupări de securitate, relatează CNN.


Oficialii NATO au trimis o notă personalului, în care au anunțat interdicția, au spus reprezentanti ai organizației. Oricum aplicatia TikTok nu putea fi utilizata pe dispozitivele Alianței nici înainte, din cauza restricțiilor tehnologice interne. „Securitatea cibernetică este o prioritate de vârf pentru NATO. Alianța are cerințe stricte cu privire la utilizarea aplicațiilor de către angajați. TikTok nu este accesibil pe dispozitivele NATO”, a declarat un oficial pentru CNN.


NATO este cel mai recent organism guvernamental care a interzis aplicația din cauza temerilor că guvernul chinez ar putea avea acces la datele utilizatorilor TikTok. SUA, Marea Britanie, Norvegia, Parlamentul European au interzis deja aplicația de pe dispozitivele instituțiilor oficiale.


Comentează știrea

Dispozitiv Personal
3 aprilie 2023
"aplicatia TikTok nu putea fi utilizata pe dispozitivele Alianței"

Pe dispozitivele de la munca doar ce vine de le Institutie, dar pe cele personale cu Internet iefinit orice ! (sau asa procedez si la munca, tot ce vreau cu net-ul meu si pe tel. meu). Securitatea Informationala ("date confidentiale" si Informatica : "aspecte pe bit") depind foarte mult si de factorul uman. Toate regulile, super anti-Natashe sint inutile daca factorul uman prin natura e foarte iubitor de panseluta interzisa.

Pagina a fost generata in 0.3269 secunde