Angelina Jolie și Brad Pitt își spun adio după 11 ani de căsătorie

470
2
Angelina Jolie și Brad Pitt își spun adio după 11 ani de căsătorie - bradpitt-1453364942.jpg

Articole recomandate

După ce presa americană anunța la sfârșitul anului că cel mai iubit cuplu de la Hollywood, Angelina Jolie și Brad Pitt, sunt pe cale să-și spună "Adio" se pare că informația e cât se poate de reală.

Cei doi își negociază deja termenii divorțului. Aceștia s-au cunoscut în urmă cu 11 ani și au împreună 6 copii, 3 biologici și 3 adoptați.

Îndrăgiții actori de la Hollywood au mai bine de un deceniu de relație însă nu se mai înțeleg deloc, iar avocații lor negociază termenii divorțului. Presa americană notează că Brad a renunțat să mai lupte pentru această relație pentru că simte că soția nu îl mai ascultă deloc.

"După o serie de certuri în vacanța de Crăciun, ziua răfuielii a venit. Și-au dedicat viețile filmelor, drepturilor umane și copiilor și nu le-a mai rămas timp pentru ei", a spus un apropiat al cuplului, conform Libertatatea.

Angelina Jolie a șocat pe toata lumea zilele trecute când și-a făcut apariția la premiera unui film. Cei din jur au crezut că actrița este bolnavă din cauza felului în care arată, aceasta fiind mai slabă ca niciodată.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2005 pe platourile de filmare ale peliculei Mr. & Mrs. Smith și au împreună șase copii.

Comentează știrea

sibnet
21 ianuarie 2016
Nou sistem de lucru la domiciliu!

In alta ordine de idei, daca iubiti cartile si doriti sa va dezvoltati propria afacere in domeniul pietei electronice de carte, cereti informatii suplimentare la [email protected]. Veti obtine informatiile necesare, sub forma unui curs pe care il veti primi gratuit pe adresa de e-mail. Nu trebuie sa investiti. Tot ce aveti nevoie este un calculator, conexiune la internet si dorinta de a face parte dintr-un proiect absolut minunat.

maria
14 februarie 2016
Colaborare part-time

O afacere profitabila pentru toti! Cum ar fi daca ai avea o afacere a ta, puternica si profitabila? Noi iti oferim un sistem recomandat de catre cei mai mari experti, gata sa-ti aduca si tie castigurile pe care ti le doresti. Solicita chiar acum mai multe informatii, la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7136 secunde