Aplicația care îi ajută pe fermieri să își administreze terenurile

136
Aplicația care îi ajută pe fermieri să își administreze terenurile - aplicatie-1655477064.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr fermier din Timiş a creat o aplicaţie care permite gestionarea terenului într-un mod inteligent şi eficient. După 5 ani de muncă şi aproape un milion de euro investiţi, antreprenorul a reuşit să stocheze în format digital informaţii utile şi absolut necesare despre cele 10 mii de hectare de teren pe care le administrează. potrivit Antena3.ro


"Această aplicație imi permite să văd ultimii 5 ani de zile cam tot ce s-a întâmplat și dacă vreau sa iau, de exemplu, din trecutorice parcelă, pot fără probleme să o deschid. Vedem utilajele unde au fost sau unde sunt, pot să aleg o parcelă și să văd tot ce înseamnă istoric. Vedem absolut toate lucrările ce s-au făcut pe această parcelă.

Pentru o interogare completă inginerii au la dispoziție tot ce înseamnă bază de date a noastră din trecut, avem parcelele cadastrale evidențiate, avem schimburile de terenuri, contractele de arendă, tot ce avem nevoie este aici prezent. Avem intreaga flota de utilaje care este în permanență pe monitor", explică Alexander Degianski.

Tânărul fermier a decis să dezvolte aplicaţia din nevoie, deoarece gestionarea poate deveni coplesitoare indiferent de cât de orginazat ai fi, iar informaţiile despre cele 10 mii de hectare de teren pe care le administrează sunt greoaie şi pot fi uşor de omis. Antreprenorul este însă sigur că îşi va recupera banii investiţi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4542 secunde