Asociația Casiopeea organizează Săptămâna Roz a luptei împotriva cancerului la sân

160
Asociația Casiopeea organizează Săptămâna Roz a luptei împotriva cancerului la sân - 1-1601627671.jpg
Asociația Casiopeea organizează până pe 3 octombrie 2020 (inclusiv) Săptămâna Roz a luptei împotriva cancerului la sân, un eveniment prin care își propune să colecteze fondurile necesare pentru achiziționarea de proteze mamare pentru femeile afectate de această boală și să încurajeze un stil de viață sănătos, potrivit Digi24.


Săptămâna Roz a luptei împotriva cancerului la sân este un eveniment care aduce împreună, în mediul virtual, alergătorii și cicliștii solidari cu femeile ce au fost supuse unei mastectomii. Pentru prima dată în cei 10 ani de existență, în care cursele și marșurile roz Casiopeea au strâns la un loc mii de alergători și cicliști, asociația a lansat o provocare specială, în ton cu vremurile pe care le trăim. În loc de tradiționalul cros din Parcul Tineretului, Casiopeea propune anul acesta ca în locul unei singure curse să se strângă în același spațiu – în online - mii de curse roz, efectuate de fiecare dintre noi acolo unde obișnuim să facem mișcare: în parcul de lângă casă, la pădure sau pe stadion, în drum spre birou.


Participanții pot face un gest de solidaritate cu femeile afectate de cancer la sân și pot dona achiziționând un tricou cu însemnele Casiopeea (în valoare de 60 RON). Din fondurile astfel colectate se vor achiziționa protezele pentru zeci sau sute de beneficiare.


Până pe 5 octombrie, participanții vor trimite e-mail la adresa casiopeea.contact@gmail.com, unde vor preciza tipul activității (alergare/pedalare), numărul de kilometri parcurși într-o zi din Săptămâna Roz și vor atașa două poze: una purtând un accesoriu roz din ziua competiției virtuale și o captură de ecran a telefonului cu aplicația de monitorizare a activităților sportive din care să rezulte numărul de kilometri parcurși în ziua respectivă. Clasamentul câștigătorilor se va realiza în funcție de kilometrii parcurși într-o zi din timpul Săptămânii Roz (Top 10 cei mai mulți kilometri parcurși într-o zi). Participanții care vor posta și pe Evenimentul Facebook Casiopeea comentarii cu fotografii vor intra într-o tombolă în cadrul căreia se vor acorda 10 premii.


În competiție se pot înscrie și companiile, care pot achita o taxă de 50 RON/ angajat înscris. Pentru a se stabili clasamentul companiilor, angajații companiilor înscrise vor adăuga fotografiilor încărcate pe Evenimentul Facebook Casiopeea și un hashtag asociat angajatorului (de exemplu: #companiacasiopeea). Clasamentul companiilor va fi stabilit în funcție de numărul de #companiacasiopeea identificate pe platforma de socializare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8014 secunde