Atac armat în parcarea unei școli, soldat cu patru victime

227
Atac armat în parcarea unei școli, soldat cu patru victime - atacarmatsanfrancisco-1476882703.jpg

Articole recomandate

Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, într-un atac armat în parcarea unui liceu din San Francisco, au anunțat poliția și reprezentanți ai școlii, relatează Reuters.

Una dintre victime, o adolescentă, a fost grav rănită în apropiere de June Jordan School for Equity, marți, la ora locală 15.20 (miercuri, 1.20, ora României), iar doi băieți au fost răniți fără ca viața să le fie în pericol, potrivit poliției.

Districtul școlar unificat San Francisco a anunțat într-un comunicat că o a patra persoană a fost rănită, dar nu a furnizat informații suplimentare despre victimă.

Școala a fost închisă pentru o scurtă perioadă de timp, iar ulterior a fost deschisă. Oficiali de la școală au declarat că una dintre victime a fost vizată în mod expres, iar celelalte doar se aflau în zonă.

Poliția a anunțat că patru suspecți, bărbați, au fost văzuți fugind de la fața locului după atac. Districtul a anunțat că orele vor decurge normal. Alte detalii nu erau disponibile, în această fază inițială a anchetei, a anunțat poliția.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5652 secunde