Atentat sinucigaș în capitala Ceceniei, soldat cu moartea a cinci polițiști

58
Atentat sinucigaș în capitala Ceceniei, soldat cu moartea a cinci polițiști - atentatsinucigasincapitalaceceni-1412536209.jpg

Articole recomandate

Cinci polițiști au murit și alți 12 au fost răniți, duminică, într-un atentat sinucigaș comis la Groznîi, capitala republicii ruse Cecenia, înaintea unui concert, a anunțat Ministerul rus de Interne, citat de RIA Novosti în pagina electronică.


"Confirmăm că cinci persoane au murit și 12 au fost rănite", a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului. Bilanțul anterior era de patru morți și patru răniți.

"Duminică seara era programat un concert la Groznîi, cu ocazia Zilelor orașului. Polițiștii care lucrau în apropierea detectoarelor de metale au observat un tânăr suspect. Când polițiștii au decis să-l verifice și să-l identifice, acesta a detonat" explozibilul pe care îl avea asupra sa, la intrarea în sala de concerte, a anunțat anterior serviciul de presă al ministerului.

Un spital a informat că zece persoane rănite în explozie au fost internate și sunt în stare stabilă. Pentru moment nu există informații despre eventuale victime în rândul civililor, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5285 secunde