Atentat Tunisia: Au fost identificate 10 dintre cele 38 de victime. Majoritatea, cetățeni britanici

120
Atentat Tunisia: Au fost identificate 10 dintre cele 38 de victime. Majoritatea, cetățeni britanici - atac2-1435409105.jpg

Articole recomandate

Zece dintre cele 38 de victime ale atentatului sângeros, care a avut loc vineri, în Tunisia, au fost identificate deocamdată, majoritatea dintre ele fiind cetățeni britanici, potrivit ultimelor informații făcute publice de ministerul Sănătății al Tunisiei, citat de AFP.


Atentat în Tunisia. "Zece din totalul celor 38 de cadavre au fost identificate: sunt 8 britanici, un belgian și un german", a declarat Naoufel Somrani, directorul serviciilor de urgență al ministerului, fără a anunța pentru moment existența printre victime a unor cetățeni francezi, contrar informațiilor oferite vineri seara de premierul Habib Essid.

"În ce privește naționalitatea celor uciși, majoritatea sunt britanici. Sunt și germani, și belgieni, și francezi", a declarat Habib Essid vineri seara, în cursul unui briefing de presă.

Atentat în Tunisia. Totodată, premierul tunisian a menționat că bilanțul se ridică la 38 de morți, și nu la 39 cum anunțase anterior Ministerul Sănătății. Un oficial din cadrul acestui minister a afirmat că, într-adevăr, a fost luat în calcul și corpul teroristului în bilanțul amintit.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2236 secunde