Lideri musulmani condamnă atacurile din Kuweit, Tunisia și Franța

177
2
Lideri musulmani condamnă atacurile din Kuweit, Tunisia și Franța - atac-1435396466.jpg

Articole recomandate

Liderii musulmani au denunțat atacurile comise în Tunisia, Franța și Kuweit, în care au murit aproximativ 60 de oameni, informează AFP, citată de Agrepres.

Al-Azhar, o prestigioasă instituție a islamului, a transmis că atacul "odios" comis în stațiunea tunisiană Sousse este "o încălcare a tuturor valorilor religioase și umanitare". Instituția a condamnat și celelelate două atacuri și a îndemnat "comunitatea internațională să combată această grupare teroristă (Statul Islamic) în toate modurile posibile".

Influentul predicator sunit Youssef al-Qaradaoui a susținut pe Twitter că membrii Statului Islamic sunt mai răi decât animalele: "Animalele nu ucid alte animale decât pentru a se hrăni, însă unele persoane nu se satură niciodată de sânge și de moarte".


"Ceea ce SI a făcut pentru a murdări imaginea islamului este mai rău decât a făcut oricine altcineva, musulman sau nu", a transmis un grup de lucru contra extremismului, format de muftiul Egiptului și care consiliază guvernul în materie de lege islamică.



Comentează știrea

rodica
27 iunie 2015
castiguri din prima luna!

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

costy
27 iunie 2015
afaceri

Nou si special! 100-285 de euro lunar! Castigati bani din prima luna! Selectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8104 secunde