Atentatul din BOSTON / El este cel mai căutat om al momentului

206
Atentatul din BOSTON / El este cel mai căutat om al momentului - latest-1366377024.jpg
În urmă cu câteva ore, oficialitățile americane au dat publicității numele suspectului care ar fi responsabil pentru dublul atentat petrecut luni, în timpul maratonului organizat în Boston. Este vorba despre Djohar Țarnaev, un tânăr rus care a locuit în ultimii ani în SUA. Djohar Țarnaev are 19 ani și este dintr-o regiune rusă aflată la granița cu Cecenia. 


Presa americană relatează că el și fratele lui au pus la cale atât atentatul de la maraton, cât și incidentul armat din campusul MIT. Presa de peste Ocean mai susține că Țarnaev și fratele său au pregătire militară. Deși s-ar crede că este ocupat să încerce să scape din mâinile polițiștilor, cel mai căutat om al momentului și-a făcut timp vineri dimineață să intre pe VK, o rețea socială din Rusia asemănătoare Facebook-ului, scrie adevărul.ro.


Într-una dintre imaginile înregistrate de camerele de filmat în timpul maratonului din Boston, desfășurat luni, Djohar Țarnaev a fost surprins trecând pe lângă una dintre victimele atacului terorist, Martin Richard, în vârstă de opt ani, care a fost ucis de una dintre bombele detonate. În timpul atacului, atât sora,cât și mama lui au suferit răni grave, completează sursa citată. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4348 secunde