Au furat mai multe bunuri dintr-un magazin, dar și-au lăsat hainele la locul faptei

232

Articole de la același autor

Mai mulți hoți sunt căutați de oamenii legii după ce, în noaptea de 15 spre 16 noiembrie, au sustras mai multe bunuri dintr-un magazin din localitatea Cobadin.
Potrivit anchetatorilor, indivizii au intrat în incinta societății comerciale după ce au spart geamul unei ferestre.
Mai mult, hoții nu s-au grăbit să ia la nimereală diferite articole de îmbrăcăminte și să fugă, ci unele dintre ele au fost probate chiar de infractori.
Astfel, la fața locului, unul dintre hoți s-a gândit că hainele pe care le are pe el nu sunt tocmai noi și s-a schimbat, lăsând patronului, în schimb, vechiturile sale.
În consecință, oamenii legii au avut deja un punct de plecare, pentru că au adus un câine de urme care i-a condus la casa unui localnic.
Deși acesta susține că nu are nicio legătură cu furtul comis, polițiștii spun că există și alte indicii cum că acesta n-ar fi tocmai ușă de biserică și mai caută și alte probe prin care să dovedească faptul că a participat la furtul respectiv.
Totodată, ei spun că ar fi vorba despre mai mulți participanți la furt. Potrivit anchetatorilor, infractorii au sustras din magazinul respectiv mărfuri în valoare de 4.000 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6923 secunde