Autorul masacrului din Oregon a vizat creștinii

174
2
Autorul masacrului din Oregon a vizat creștinii - atac-1443801481.jpg

Articole recomandate

Autorul atacului din statul american Oregon a vizat mai ales creștinii, potrivit tatălui unei studente care a fost rănită, informează B1.ro.

Anastasia Boylan i-a spus tatălui ei înainte să intre în sala de operație că bărbatul a intrat în clasă trăgând focuri de armă.

"Așteptam asta de ani de zile", i-a spus bărbatul profesorului care preda în sala de clasă, înainte să îl împuște. Toți studenții au căzut la pământ, iar atacatorul le-a cerut să se ridice în timp ce-și încărca pistolul. Tot atunci, el i-a întrebat dacă sunt creștini.

"S-au ridicat, iar el a spus «Bun, pentru că sunteți creștini, îl veți vedea pe Dumnezeu în doar o secundă ». Și apoi i-a împușcat", a spus tatăl fetei.

Mama ei a afirmat că fata a reușit să scape cu viață doar pentru că s-a prefăcut că este moartă după ce a fost lovită de un glonț în zona coloanei vertebrale.

Atacul armat a avut loc în campusul Colegiului Umpqua și s-a soldat cu zece morți, inclusiv atacatorul, și cu șapte răniți.

Șeriful din comitatul Douglas, John Hanlin, a declarat că nu va face public numele atacatorului pentru că nu vrea să-i ofere ceea ce probabil și căuta: "Nu voi divulga numele asasinului. Nu îi voi oferi onoarea pe care probabil a căutat să o obțină".

Totuși, mai mulți ofițeri de poliție au spus că atacatorul se numea Chris Harper Mercer și avea 26 de ani.

O fostă colegă de-a lui Mercer a spus că acesta "era puțin ciudat, în sensul că era sensibil la unele lucruri", iar un vecin a afirmat că acesta "stătea singur în întuneric în balcon".

Un alt vecin l-a caracterizat ca fiind "sperios". "Comportamentul său, modul în care se mișca, mereu atent în jur (...) Am simțit o vibrație negativă din partea lui", a mai spus acesta.

Anchetatorii au urmărit cinci postări de blog, lăsate de cineva cu o adresă de e-mail asociată cu Chris Harper Mercer. Două dintre aceste postări erau despre atacuri armate recente: cel comis de Vester Flanagan, care a dus la moartea a doi reporteri locali în statul american Virginia, și ofițerul executat în luna august, în apropiere de Houston.

Despre atacul comis de Falanagan se scria că: "Am văzut că atâția oameni ca el sunt singuri și necunoscuți, și atunci când varsă puțin sânge, întreaga lume știe cine sunt. Un bărbat care nu era cunoscut de nimeni este acum cunoscut de toată lumea. Fața lui este afișată pe fiecare ecran, numele lui se află pe buzele fiecărei persoane de pe planetă, totul, în decursul unei zile. Se pare că pe măsură ce ucizi mai mulți oameni, cu atât ești în lumina reflectoarelor. Și trebuie să spun că toți cei care îl cunoșteau ar fi putut să prevadă că acest lucru se va întâmpla. Oamenii ca el nu au pentru ce să trăiască, și singurul lucru care le-a rămas este să atace o societate care i-a abandonat".

Comentează știrea

mada
2 octombrie 2015
:)

Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ismail/brussel
3 octombrie 2015
mintali genetici !

Nam cuvinte traiesc cu gandul traim antro lume nebuna .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0057 secunde