Avalanșa care a înghițit hotelul Rigopiano / Încă cinci morți, scoși de sub ruine

81
Avalanșa care a înghițit hotelul Rigopiano / Încă cinci morți, scoși de sub ruine - h532713011024x710-1485257410.jpg

Articole recomandate

Bilanțul avalanșei care a înghițit hotelul Rigopiano a ajuns la 14 morți. Echipele de salvare au scos încă cinci trupuri neînsuflețite de sub ruinele clădirii – trei bărbați și două femei, relatează BBC News și AFP.

Salvatorii italieni au recuperat cadavrele a încă cinci persoane care și-a pierdut viața în hotelul Rigopiano, lovit săptămâna trecută de o avalanșă. În total, bilanțul tragediei se ridică la 14 morți, în timp ce alte 15 persoane sunt încă date dispărute. Astfel, salvatorii speră încontinuare să descopere supraviețuitori, pe lângă cei 11 deja scoși din hotel.


În acest moment, echipele de salvare încearcă să spargă un zid pentru a ajunge în barul hotelului. Ei speră că avalanșa nu a distrus complet clădirea, dar și că vor găsi supraviețuitori în camerele în care nu au reușit încă să ajungă. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trece, șansele sunt tot mai mici.


Salvatorii avansează lent, de multe ori cu mâinile goale, de teama unor noi dislocări în interiorul clădirii pe care avalanșa a lovit-o cu forța a 4.000 de camioane în plină viteză.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1803 secunde