Avion al liniilor aeriene turce, nevoit să aterizeze de urgență

1051
Avion al liniilor aeriene turce, nevoit să aterizeze de urgență - avion-1354717838.jpg
O aeronavă de pasageri Türk Hava Yollari (Liniile aeriene turce), care urma să efectueze un zbor pe ruta Istanbul-Chișinău, a efectuat, ieri dimineață, o aterizare de urgență, la scurt timp după decolare, din cauza unei alerte cu bombă, transmite agenția locală de presă Ihlas și canalul de televiziune CNN Turk, preluate de portalul azer Trend. 


Un telefon anonim a anunțat serviciul de securitate al aeropor-tului cu privire la prezența unui dispozitiv exploziv la bordul apa-ratului de zbor. După aterizarea pe aeroportul Atatürk din Istanbul, aeronava este inspectată de echipe de geniști.

Potrivit publicației online azere, o persoană despre care se presupune că ar fi autorul telefonului anonim a fost reținută. Din primele informații, alerta se pare că a fost falsă, căci nu s-a găsit nimic suspect la bord, însă pentru orice eventualitate, echipele de geniști verifică meticulos avionul.

După cum a relatat CNN Turk, persoana reținută a declarat că a dorit în acest fel să se răzbune pe unul dintre pasageri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3295 secunde