Barack Obama și președintele Braziliei, discuție telefonică despre virusul Zika

110
1
Barack Obama și președintele Braziliei, discuție telefonică despre virusul Zika - barackobama-1454140459.jpg

Articole recomandate

Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama a avut vineri un dialog telefonic cu omologul său brazilian, Dilma Rousseff, cu privire la răspândirea virusului Zika în Emisfera de Vest, informează B1.ro.

"Liderii au convenit asupra importanței eforturilor de colaborare pentru a aprofunda cunoștințele noastre, avansa în cercetare și accelera lucrul pentru dezvoltarea de vaccinuri mai bune și a altor tehnologii pentru a controla virusul", a afirmat Casa Albă într-un comunicat.

Președintele Braziliei a anunțat că va lua parte la Summitul asupra Securității Nucleare care se va ține pe 31 martie și 1 aprilie, la Washington.

Organizația Mondială a Sănătății a anunțat o reuniune de urgență pe 1 februarie din cauza răspândirii "în mod exploziv" pe continentul american al virusului Zika, Brazilia fiind foarte afectată.

Virusul se transmite prin înțepătura țânțarului Aedes aegypti și conform specialiștilor este foarte grav în cazul femeilor însărcinate.

Comentează știrea

ActionVictory'S
30 ianuarie 2016
Cartea ta..

Niciodată să nu privești studiul ca pe o datorie, ci ca pe un prilej demn de invidiat care te învață ce înseamnă influența eliberatoare a frumuseții pe tărâmul spiritului, pentru bucuria ta personală și beneficiul comunității căreia va aparține munca ta de mai târziu. citat celebru din Albert Einstein Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2167 secunde