Slovacia solicită revizuirea sistemului cotelor obligatorii de imigranți

111
1
Slovacia solicită revizuirea sistemului cotelor obligatorii de imigranți - mi-1454158508.jpg

Articole recomandate

Ministrul slovac de Externe a criticat sistemul cotelor de distribuire a imigranților în statele membre UE și a solicitat o revizuire a acestuia.

Miroslav Lajcak, susține că doar 0,2% din cei 160.000 de imigranți luați în considerare de sistemul aprobat de UE în septembrie au fost distribuiți în UE, conform zf.ro.

"Cu siguranță nu funcționează. Cotele obligatorii nu sunt o soluție, nu sunt fezabile. Avem nevoie de o soluție realizabilă, credibilă și complexă. Solicităm Uniunii Europene să accelereze acest proces", afirmă oficialul slovac.

Autoritățile slovene au declarat că aproximativ 60.000 de imigranți au tranzitat țara în această lună pentru a se îndrepta spre nordul Europei.

Comentează știrea

ActionVictory'S
30 ianuarie 2016
Cartea ta..

Niciodată să nu privești studiul ca pe o datorie, ci ca pe un prilej demn de invidiat care te învață ce înseamnă influența eliberatoare a frumuseții pe tărâmul spiritului, pentru bucuria ta personală și beneficiul comunității căreia va aparține munca ta de mai târziu. citat celebru din Albert Einstein Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2209 secunde